Hyppää sisältöön
Uutiset
Vuoden LiiKe -palkinto myönnetty jalkapallon A-maajoukkueelle ja Markku Kanervalle
14.5.2022
Uutisarkisto
Näytä lisää...

Vuoden LiiKe -palkinto  jalkapallon A-maajoukkueelle ja Markku Kanervalle

 

Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe palkitsee vuosittain yhteisön, henkilön tai asian, joka edistää liikuntaa ja kehitystä. Vuoden LiiKe 2021 palkinto on myönnetty jalkapallon A-maajoukkueelle ja Markku Kanervalle.

Perusteena valinnalle ovat seuraavat asiat: Markku Kanerva on tukenut FC Vito -joukkuetta mm. hyväntekeväisyysottelun valmennustyöllä, A-maajoukkueemme lämmittelee harjoituksissa tansanialaisilla käsintehdyillä kierrätysjalkapalloilla, joita kutsutaan nimellä ”Tansania-skädä”, Kanerva on osallistunut aktiivisesti Kestävän Kehityksen keskusteluun mm. SuomiAreenassa. A-maajoukkueemme on lahjoittanut maajoukkuepaitoja LiiKen huutokauppaan, jonka tuotoilla on tuettu tyttöjen tasa-arvoista liikuntahanketta Tansaniassa. Kanerva ja Suomen A-maajoukkueen pelaajat ovat ottaneet osaa keskusteluun jalkapallon eettisyydestä ja esimerkiksi turnauspaikkojen valinnasta.

LiiKen puolesta palkinnon luovutti MC Koo eli Kalle Havumäki, jonka 30-v syntymäpäiväkonsertin tuotolla on tuettu koulutuskeskuksen kunnostamista Tansanian Mtwarassa. Onnea maajoukkueelle, Rivelle ja MC Koolle!

 

Vuoden LiiKe -palkinnon Rivelle luovutti Kalle Havumäki