Hyppää sisältöön
Uutiset
LiiKen Kestävästi Liikkeelle! -verkkokurssit tarjoavat kattavaa koulutusta kestävästä kehityksestä liikunnan ja urheilun kontekstissa
2.10.2024
Uutisarkisto
Näytä lisää...

Kaipaako toimintaympäristösi kunnianhimoisempia vastuullisuustoimia, mutta et tiedä mistä aloittaa? Tai haluatko syventää omaa osaamistasi ja tietouttasi kestävästä kehityksestä liikunnassa ja urheilussa?

LiiKen maksuttomat Kestävästi Liikkeelle! -verkkokurssit tarjoavat tähän ratkaisun. YK:n kestävän kehityksen Agenda 2030 -toimintaohjelman tavoitteita jalkauttavalla verkkokurssilla opit hahmottamaan kestävän kehityksen kokonaisuuden liikunnan ja urheilun kontekstissa. Kurssin suoritettuasi saat lisää työkaluja toimintaympäristösi vastuullisuuden kehittämiseen.

Kurssista löytyy kaksi oppimiskokonaisuutta:

  • Korkeakoulutasoinen 2 op laajuinen. Tämä kurssi on käytössä esimerkiksi Jyväskylän yliopiston liikuntatieteellisessä tiedekunnassa sekä liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelmia tarjoavissa ammattikorkeakouluissa. Kurssin voi kuitenkin opiskella itsenäisesti kuka tahansa, joka haluaa lisätä tietouttaan syvällisemmin kestävästä kehityksestä liikunnassa ja urheilussa.
  • Suppeampi (n. 4 h aktiivista opiskelua vaativa). Tämä kurssi on suunnattu erityisesti liikunta-alan toimijoiden itseopiskelua varten ja organisaatioiden henkilöstön koulutukseen. Se tarjoaa tehokasta ja käytännönläheistä oppimista, joka antaa perustiedot kestävästä kehityksestä liikunnassa ja urheilussa.

Maksuttomien verkkokurssien lisäksi LiiKe tarjoaa vielä loppuvuoden 2024 ajan mahdollisuuden tilata maksuttoman työpajan, jossa syvennytään kurssin teemoihin. Työpajoja vetävät LiiKen globaalikasvatuksen asiantuntijat.

Tutustu verkkokursseihin klikkaamalla itsesi tänne!

Teksti: Maarit Ekholm-Mangaonkar