Vapaaehtoistyö

Nauru on yhteinen kieli
Nauru on yhteinen kieli

LiiKen kautta voit lähteä vapaaehtoiseksi Tansaniaan, itä-Afrikkaan.

Oletko vähintään 20-vuotias ja halukas lähtemään vapaaehtoistöihin 3 – 12kk? Vapaaehtoistöihin valitaan motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä aina paikallisjärjestön tarpeiden mukaan. Hae LiiKen vapaaehtoiseksi lähettämällä meille CV sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje englanniksi. Lisätietoja ja ajankohtaista tilannetta voit tiedustella sähköpostitse info@liike.fi.

LiiKen vapaaehtoisena pääset työskentelemään LiiKe ry:n kumppanijärjestössä Sports Development Aid:ssä liikunnan ja kehityksen parissa tutustuen samalla arkipäivän elämään kaakkois-Tansaniassa, paikallisiin ihmisiin sekä yleisesti järjestötyökenttään kehitysmaassa.

Sports Development Aid on LiiKen pitkäaikainen kumppanijärjestö Tansaniassa ja heillä on tällä hetkellä kaksi toimistoa kaakkois-Tansaniassa Intian valtameren rannikolla. Vapaaehtoinen työskentelee Sports Development Aid järjestössä avustaen järjestön erilaisissa toiminnoissa raporttien kirjoittamisesta, varainhankintaan ja liikunnan ohjaukseen. Vapaaehtoinen asuu paikallisen perheen luona, jolloin paikalliseen kulttuuriin tutustuminen sujuu helposti ja kielen perusteiden oppiminen on tehokkaampaa ja mielekkäämpää.