Hyppää sisältöön
Vapaaehtoistyö

LiiKen kautta voit lähteä vapaaehtoiseksi Tansaniaan, eli itäiseen Afrikkaan

Oletko vähintään 20-vuotias ja halukas lähtemään vapaaehtoistöihin 1 – 12 kuukauden ajaksi? Vapaaehtoistöihin valitaan motivoituneita ja ammattitaitoisia henkilöitä aina paikallisjärjestön tarpeiden mukaan. Hae LiiKen vapaaehtoiseksi lähettämällä meille CV sekä vapaamuotoinen motivaatiokirje englanniksi. Lisätietoja ja ajankohtaista tilannetta voit tiedustella sähköpostitse info@liike.fi.

LiiKen vapaaehtoisena pääset työskentelemään LiiKen kumppanijärjestössä Sports Development Aid:ssä liikunnan ja kehityksen parissa tutustuen samalla paikallisiin ihmisiin sekä yleisesti järjestötyökenttään globaalissa etelässä. Samalla opit paljon arkipäivän elämästä Tansaniassa .

Sports Development Aid on LiiKen pitkäaikainen kumppanijärjestö Tansaniassa ja heillä on tällä hetkellä kaksi toimistoa kaakkois-Tansaniassa Intian valtameren rannikolla sekä yksi toimisto Singidassa, keski-Tansaniassa. Vapaaehtoinen työskentelee Sports Development Aid -järjestössä avustaen järjestön erilaisissa toiminnoissa raporttien kirjoittamisesta varainhankintaan ja liikunnan ohjauksesta erilaisten leikkien opettamiseen. Vapaaehtoinen asuu paikallisen perheen luona, jolloin paikalliseen kulttuuriin tutustuminen sujuu helposti ja suahilin kielen perusteiden oppiminen on tehokkaampaa ja mielekkäämpää.

Kuvituskuva tansanialaisen koulun luokkahuoneesta. Kuvassa 12 tyttöä seisoo luokan keskellä tanssimassa.

Perehdytysmateriaali

Alla olevasta linkistä pääset lukemaan LiiKen kokoaman perehdytysmateriaalin LiiKen vapaaehtoisille ja vapaaehtoistyöstä kiinnostuneille. Materiaalin tarkoituksena on orientoida LiiKen vapaaehtoisia tulevaan matkaan ja työskentelyyn Tansaniassa.

Perehdytyskansio vapaaehtoisille