Skip to content
Accessibility statement

Tervetuloa, tämä on Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKen saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua www.liike.fi ja on laadittu 2.1.2024. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Olemme arvioineet palvelun saavutettavuuden itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Kohtuuton rasite

“Meistä” ylävalikon “Tarinamme”-osion sivun alalaidasta löytyvä dokumentti LiiKen edunsaajista Vumilijasta ja Najmasta ei ole tekstitykseltään saavutettava ruudunlukijalle. Tekstitys on poltettu videoon, eikä ole toteutettu Youtuben tekstitystyökalulla.

LiiKen strategiaa kuvaava PDF ei tunnista tiedoston otsikoita ruudunlukijalla.

LiiKen verkkosivut uusittiin tammikuussa 2024. Vanhoilta sivuilta tuoduissa vanhemmissa uutisjulkaisuissa ei kaikissa kuvissa ole saatavilla vaihtoehtoista tekstiä ruudunlukijoille.

Pienenä järjestönä resurssimme ovat rajalliset. Kyseiset toiminnot eivät ole ole saavutettavissa, koska niihin sovelletaan tilapäisesti direktiivin (EU) 2016/2102 5 artiklassa tarkoitettua poikkeusta kohtuuttoman rasitteen vuoksi.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Sähköpostilla

info@liike.fi

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon (avautuu uuteen ikkunaan). Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000