Skip to content
Team LiiKe
Kuva toiminnanjohtaja Ari Koivusta

Ari Koivu

Toiminnanjohtaja

ari.koivu@liike.fi
+358 40 765 9900
Matkapuh. Tansaniassa: +255 754 569 369

Ari on intohimoinen Liverpoolin ja Porin Ässien kannattaja, aamuvirkku, divarifutaaja, maantietelijä, kehitysmaatutkija, työmatkapyöräilijä, lempeä ja toimelias perheenisä, aikaansaava visionääri ja Tansaniaa rakastava safarimies, jonka seurassa saattaa joskus hieman hengästyä, sillä meno on kova! Kilimanjarokin on valloitettu 11 kertaa!

LiiKessä Ari on päivittäin yhteydessä kumppanijärjestöihimme Tansaniassa ja Zimbabwessa, ja hallinnoi meneillään olevia hankkeita ja raportoi yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä. Ari vastaa myös LiiKen yritysyhteistyöstä.

Kuva kirjanpito ja varainhankintavastaavasta Tor Lindborgista

Tor Lindborg

Kirjanpito ja varainhankinta

tor.lindborg@liike.fi
+358 50 351 0912

Tor on ikinuori kahdeksankymppinen somettaja, palkintoja pokkaava golfari, Afrikassa jo vuodesta 1980 erilaisissa projekteissa ja hankkeissa toiminut maailmanmatkaaja. “Torre” on afrikkalaisten puuveistosten keräilijä, pappa ja morfar, jonka poskisuudelmat ja elämän viisaudet ilahduttavat meitä toimistolla, silloin kun hän ei ole Tansaniassa tai Mosambikissa.

LiiKessä Tor hoitaa kirjanpitoon ja laskutuksiin liittyviä asioita sekä suunnittelee varainhankintaa ja yritysyhteistyöprojekteja. Tansaniassa Tor kouluttaa paikallista henkilöstöämme ja osallistuu hankkeiden toteuttamiseen, raportointiin ja seurantaan.

Kuva globaalikasvatuksen asiantuntijasta Miia Hautakankaasta, jossa hän pitää tanssituntia Tansaniassa.

Miia Hautakangas

Globaalikasvatuksen asiantuntija

miia.hautakangas@liike.fi
+358 40 528 3018

Miia on ekstrovertti liikuntaneuvoja, valtiotieteilijä ja sosiaalipsykologi sekä kahden lapsen äiti, jonka sydäntä lähellä on toiminta paremman maailman puolesta, liikunnan harrastaminen ja Tansania.

LiiKessä Miia vastaa toimistomme taukojumppien lisäksi liikuntagenressä tapahtuvan kestävän kehityksen ja globaalikasvatustoiminnan suunnittelusta ja kouluttamisesta.

Kuva globaalikasvatus- ja viestintävastaava Maarit Ekholm-Mangaonkarista, jossa hän seisoo yhdellä jalalla ja taustalla näkyy järvimaisema.

Maarit Ekholm-Mangaonkar

Globaalikasvatus ja viestintä

maarit.ekholm@liike.fi

Maarit on vastavalmistunut valtiotieteiden maisteri ja sosiaalityöntekijä, maajoukkuetason squashpelaaja sekä intohimoinen joogi. Opinnoissaan Maarit on syventynyt etnisten suhteiden tutkimukseen. Maaritin sydäntä lähellä on toiminta yhdenvertaisemman maailman puolesta.

LiiKessä Maarit vastaa yleisestä kehitysviestinnästä sekä globaalikasvatustoiminnan suunnittelusta ja kouluttamisesta.

LiiKen hallitus

Puheenjohtaja:

Riikka Rantakari
riikka.rantakari@fitcomm.fi

Jäsenet:

Nora Heroum
Janne Hopsu
Jukka Koivisto
Milan Rantakari
Tiina Siivonen

Kumppanijärjestöt Afrikassa

Sports Development Aid:in  logo

Sports Development Aid (SDA) on tansanialainen kansalaisjärjestö, jonka tavoitteena on edistää lasten ja nuorten koulunkäyntiä ja oppimistuloksia sekä sukupuolten välistä tasa-arvoa liikunnan ja urheilun keinoin tansanialaisissa kouluissa ja paikallisyhteisöissä.

Sports Leader's Institute Zimbabwen logo

Sport Leaders’ Institute of Zimbabwe (SLIZ) kehittää ja kouluttaa zimbabwelaisten urheilujohtajien ja liikunnan opettajien osaamista ja toimintaympäristöä.

Muut kumppanimme

Jyväskylän yliopiston logo
Lapin ammattikorkeakoulun logo
Oulun yliopiston logo
Haaga-Helian logo
Urheiluopistojen logo
Ulkoministeriön logo, jonka alla teksti "Tuettu Suomen kehitysyhteistyövaroin"
Opetus- ja Kulttuuriministeriön logo