Team LiiKe

Ari Koivu

Toiminnanjohtaja

etunimi.sukunimi(at)liike.fi
+358 40 765 9900
Matkapuhelin Tansaniassa: +255 754 569 369

Ari on intohimoinen Porin Ässien kannattaja, aamuvirkku, divarifutaaja, maantietelijä, kehitysmaatutkija, työmatkapyöräilijä, lempeä ja toimelias perheenisä, aikaansaava visionääri ja Tansaniaa rakastava safarimies, jonka seurassa saattaa joskus hieman hengästyä, sillä meno on kova!

LiiKessä Ari on päivittäin yhteydessä kumppanijärjestöömme Tansaniassa ja hallinnoi meneillään olevia hankkeita ja raportoi yhteistyökumppaneita ja sidosryhmiä. Ari vastaa myös LiiKen yritysyhteistyöstä.

Tor Lindborg

Kirjanpito ja varainhankinta

etunimi.sukunimi(at)liike.fi
+358 50 3510 912
Matkapuhelin Tansaniassa: +255 754 045 887

Tor on ikinuori seitsemänkymppinen somettaja, palkintoja pokkaava golfari, Afrikassa since 1980 erilaisissa projekteissa ja hankkeissa toiminut maailmanmatkaaja ja afrikkalaisten puuveistosten keräilijä, pappa ja morfar, jonka poskisuudelmat ja elämän viisaudet ilahduttavat meitä päivittäin toimistolla, silloin kun Tor ei ole Tansaniassa tai Mosambikissa.

LiiKessä Tor hoitaa kirjanpitoon ja laskutuksiin liittyviä asioita sekä suunnittelee varainhankintaa ja yritysyhteistyöprojekteja. Tansaniassa Tor kouluttaa paikallista henkilöstöämme ja osallistuu hankkeiden toteuttamiseen, raportointiin ja seurantaan.

Maija Lanteri 

Globaalikasvatus, vapaaehtoistyö ja viestintä

etunimi.sukunimi(at)liike.fi
+358 41 4406 714

Maija on energinen ryhmäliikunnanohjaaja ja yksilövalmentaja, kahden (kohta kolmen) pienen watoton mamá, uskontotieteilijä, maailmaa kolunnut kolmekymppinen, terveellisiä ruokia ja herkkuja rakastava kotikokkileipuri sekä erilaisia kulttuureja ja etnistä moninaisuutta ihaileva unelmoija.

LiiKessä Maija vastaa toimistomme taukojumppien lisäksi globaalikasvatushankkeen pyörittämisestä. Maijan vastuulla on myös vapaaehtoisten rekrytointi sekä perehdyttäminen työhön ja elämään Tansaniassa sekä järjestön viestintään liittyvät tehtävät.