Topi Huismanille Vuoden LiiKe -palkinto!

Vuoden LiiKe -palkinnon sai Topi Huisman. Perusteina oli lukuisia syitä mutta tässä muutama:

Topi toimi vapaaehtoisena liikunnanohjaajana Tansaniassa FC Vito -joukkueen tukena, hoiti uskomattoman mediakampanjan joukkueelle, laajensi LiiKen, liikunnan sekä kehityksen näkyvyyttä sosiaalisessa mediassa ja järjesti mahtavan hyväntekeväisyysottelun ja -tapahtuman FC Vito -joukkueelle Helsinki Cupissa. Huisman teki pyyteettömästi vapaaehtoistyötä FC Vito -joukkueen ja LiiKen eteen ja uhrasi kaiken vapaa-aikansa kehitysyhteistyön näkyvyyden laajentamiseksi. Tämän kampanjan ansiosta LiiKe sai mm. huippuvalmentaja Markku ”Rive” Kanervan sitoutumaan LiiKen ja sen futistoiminnan tukijaksi.

LiiKen toiminnanjohtaja Ari Koivu (kuvassa vasemmalla) luovutti palkinnon Topille hänen nykyisessä työpaikassaan, Torpparinmäen alakoulussa.

Superkiitokset ja onnittelut Topi!