LiiKe 15 vuotta kirja on julkaistu – tilaa omasti!

LiiKettä konteissa – 15 vuotta liikunnan kehitysyhteistyötä Tansaniassa

LiiKettä konteissa kertoo Liikunnan Kehitysyhteistyö -järjestö LiiKe ry:n värikkäistä vaiheista afrikkalaisten lasten koulunkäynnin edistämiseksi. Reportaasikirjassa seurataan erään avustuskontin matkaa Dar es Salaamista aina Mosambikin rajalle asti ja samalla kerrotaan LiiKe ry:n viidentoista vuoden ponnistuksista Kaakkois- ja Etelä-Tansanian projektikoulujen, paikallishallinnon ja poliitikkojen kanssa.

Kirjan on kirjoittanut Mika Wickström. Hän on kirjoittanut aiemmin sekä proosaa että tietokirjoja, ja tämä on hänen 20. teoksensa. Kirjan valokuvista vastaa Timo Villanen, joka toimii A-lehtien valokuvaajien esimiehenä. Taiton on tehnyt Satu Huttunen.

Kirjaa voi tilata LiiKen sivuilta 20 euron hintaan.

KirjanKansi