FC Vito Kilwan pelaajat etsivät kummeja Suomesta

FC Vito on jälleen tulossa Helsinki Cupiin pelaamaan! Tänä vuonna joukkue koostuu Kilwan maakunnassa asuvista 10-12 -vuotiaista pojista. LiiKe on vuodesta 2000 tukenut poikien tai tyttöjen jalkapallojoukkueen saapumista Helsingin jalkapalloturnaukseen. Pääsy joukkueeseen vaatii tunnollista treenaamista ja koulussa käyntiä. Siten jalkapallolla tuetaan tyttöjen ja poikien koulussa käyntiä ja mahdollista kouluttautumista liikunnanopettajan ammattiin saakka. Liikunnan ohella joukkue on oppinut elämäntaitoja ja saaneet ikimuistoisen kokemuksen ulkomailla pelaamisesta!

FC Vito Kilwan pojat etsivät kummeja Suomesta. Kummitoiminnalla maksetaan poikien koulumaksuja Tansaniassa.
FC Vito Kilwan pojat etsivät kummeja Suomesta. Kummitoiminnalla maksetaan poikien koulumaksuja Tansaniassa.

Nyt FC Vito Kilwan pojat etsivät kummeja Suomesta! Kummintoiminnalla tuetaan poikien koulunkäyntiä ala- ja yläasteilla ja aina liikunnanopettajan  koulutukseen saakka. Lisäksi kummimaksuilla tuetaan pelivarusteita, ruokakustannuksia ja harjoittelukuluja. Kummimaksu on 20 euroa / kk. Pienellä summalla voi saada paljon hyvää aikaan sekä pelaajien että heidän lähiympäristönsä elämässä. Tule mukaan tekemään hyvää! LiiKe hoitaa kummintoimintansa vastuullisesti ja paikallisten hyväksi. Ota rohkeasti yhteyttä LiiKeen toimistolle info@liike.fi ja kerromme Sinulle mielellämme lisää. Voit lukea FC Vito – kummitoiminnasta lisää myös FC Viton blogista.

 

FC Viton Kilwan peliaikataulut Helsinki Cupissa 2015 :

–  Su 5.7. klo 14:50. FC Vito Kilwa vs. FC Reipas/Oranssi Kenttä: 9A Käpylä Tekonurmi

– Ma 6.7. klo 13:40. FC Vito Kilwa vs.  FC Halikko United. Kenttä: field 9A Käpylä Tekonurmi

– Ma 6.7. klo 15:25. FC Vito Kilwa vs. NJS/Keltainen. Kenttä: 9B Käpylä Tekonurmi

– Ti 7.7. klo 09:35. FC Vito Kilwa vs. Euran Pallo. Kenttä: 15B Lauttasaari  Tekonurmi

– Ti 7.7. klo 11:20. FC Vito Kilwa vs. HJK/Kannelmäki Sininen. Kenttä: 15A Lauttasaari Tekonurmi.

Tule mukaan kannustamaan ja katsomaan iloista meininkiä!  Seuraa poikien turnausta Facebookissa ja FC Viton blogissa.

FC vITOfc vito 1