Run for Girls – LiiKe mukana Helsinki City Runissa 16.5.!

LiiKe juoksee jälleen Helsinki City Runin puolimaratonin mahtavalla porukallaan! Juoksutiimi on osin treenannut ahkerasti, ja osin hieman vähemmän säännöllisesti.. Mutta täysillä mennään, hyvällä asenteella ja ennen kaikkea hyvän asian puolesta. Tänä vuonna juostaan tyttöjen oikeuksien puolesta, juoksu kulkee nimellä Run for Girls! Teemanimellä LiiKe haluaa muistuttaa tyttöjen oikeuksista Tansaniassa ja ympäri maailmaa, ja tietty kohentaa omaa kuntoaan. Tulehan mukaan kannustamaan!

reactivate-v3-1024x600

Kevään aikana LiiKe on myös mukana hyväntekeväisyyskampanjassa yhdessä Asicsin ja Stadiumun kanssa. Kampanjalla kerätään käytettyjä lenkkareita Tansaniaan liikunnanopetuksen oppilaille, yleisurheilliitolle ja sadoille ylä- ja ala-asteen oppilaille. Lenkkareita voi veidä Stadiumien myymälöihin 3. toukokuuta saakka.