Lahjoita käytetyt lenkkarisi Tansaniaan LiiKeen, Stadiumin ja Asicsin hyväntekeväisyyskampanjan kautta!

LiiKe järjestää lenkkareiden keräyskampanjan yhdessä Stadiumin ja Asicsin kanssa ajalla 8.4.-3.5.2015. LiiKe vie hyväntekeväisyyskampanjan aikana kerätyt lenkkarit Tansaniaan. Lenkkarit jaetaan liikunnanopettajan koulutusta tekeville oppilaille, Tansanian yleisurheiluliitolle ja sadoille ala- ja yläkoulujen oppilaille. 18.4.

LiiKe on Ylen aamu-tv:ssä klo 7.48 kertomassa kampanjasta, virittele itsesi siis kuulolle kuulemaan lisää! asics_1vsn-8607

Lenkkarit tulevat Tansaniassa suureen tarpeeseen. Tansaniassa elää valtavasti ihmisiä, joilla ei ole kenkiä lainkaan. Kenkien puute saattaa olla este koulussa- tai työssä käymiselle. Kengät suojaavat jalkaa loukkaantumisilta, monilta taudeilta ja virheasennoilta. Kenkien puute voi vaarantaa jalkojen ja siten koko kehon terveyden. LiiKe varmistaa ennen lenkkareiden lähetystä lenkkareiden olevan hyväkuntoisia.

Liikkumisen mahdollisuuksilla voidaan myös pyrkiä luomaan laajempia yhteiskunnallisia hyötyjä tansanialaisyhteisöihin. Liikunnan avulla muun muassa opitaan elämäntaitoja, taataan tyttöjen osallistuminen yhteisöön ja motivoidaan koulunkäyntiin. Liikunnan kehitysyhteistyön toiminnassaan LiiKe myös painottaa tasa-arvoista toimintaa pyrkimällä takaamaan kaikille yhtäläiset mahdollisuudet liikuntaan.

Kampanjan aikana kuka tahansa voi viedä käytetyt ja hyväkuntoiset lenkkarit mihin tahansa Stadiumin myymälään kautta maan. Lenkkareiden tulisi olla hyväkuntoiset, joissa pohjat ja mahdolliset nauhat ovat ehjät ja joissa ei ole reikiä. Viemällä lenkkarit kierrätykseen ja lahjoittamalla niille uuden elämän saat myös 1o euron alennuskupongin uusia Asicsin lenkkareiden ostoon. Lahjoita nyt siis lenkkareillesi uusi elämä ja tansanialaiselle uusi mahdollisuus!   reactivate-v3-1024x600