Kansainvälinen liikunnan, rauhan ja kehityksen päivä 6.4.2015

LiiKe on vahvasti mukana juhlistamassa YK:n ja Kansainvälisen Olympiakomitean julistamaa liikunnan, rauhan ja kehityksen päivää!  Teemapäivää vietetään toista kertaa ja sillä halutaan juhlistaa liikunnan roolia kulttuuristen rajojen rikkojana ja ihmistenmobilisoijana ympäri maailmaa.

KoriskuvaPäivän kunniaksi LiiKe järjestää yhdessä Suomen Olympiakomitean, Valon ja Suomen Vammaiisurheilun ja -liikunnan kanssa Urheilun ja kehityksen seminaarin 8.4.2015 Pohjois-Haagan yhteiskoululla. Tervetuloa mukaan!

Juhlapäivän seminaari on monipuolinen kattaus liikunnan kehitysyhteistyön konkreettisia kokemuksia kentältä, liikuntaa, taidetta ja ryhmätöitä, joissa kaikki osallistujat pääsevät mukaan miettimään liikunnan roolia tulevissa post2015 – vuosituhattavoitteissa.

Tarkemman ohjelman ja linkin ennakkoilmoittautumiseen näet pian joko Facebook-sivuiltamme tai Kansainvälisen urheilun ja kehityksen päivän Facebook-sivuilta.

Haluamme toivottaa kaikki lämpimästi tervetulleiksi – sekä oikein liikunnallista päivää kaikille!